Середа, 29 травня 2019 19:14

30/05/2019 стартує конкурс з обрання нового складу Ради громадського контролю (РГК) при Національному антикорупційному бюро України

ГО ННДЕС та журнал «Незалежний аудитор» підтримують кандидатуру Заступника голови ГО «ННДЕС», адвоката Юрія Григоренка.

З 2016 року Юрій опікується питаннями захисту професійних прав адвокатів та судових експертів та реалізації гарантій їх професійної діяльності. Юрій Григоренко активно просував комунікацію з НАБУ, САП щодо неприпустимості порушень професійних прав адвокатів та експертів, необхідності ефективного прокурорського нагляду за такими випадками за участю працівників НАБУ.

«Необхідно максимально ефективно використовувати можливість представництва в радах громадського контролю при правоохоронних органах для забезпечення дотримання законності, та реалізації гарантій професійної діяльності.

Мій досвід у роботі Одеського та Національного Комітетів захисту професійних прав, в ГО «ННДЕС», а також досвід адвокатської практики у кримінальних провадженнях буде корисним у діяльності Ради громадського контролю при НАБУ та забезпечить представництво інтересів адвокатської та експертної спільноти у реформуванні правоохоронних органів», - переконаний Юрій Григоренко.

Рейтингове інтернет-голосування відбудеться 30 травня 2019 року з 9:00 до 21:00 на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України https://nabu.gov.ua/novyny.

Голосувати за кандидатів можуть усі громадяни, які проживають на території України. Результати голосування будуть оприлюднені на сайті Бюро 6 червня 2019 року.

Закликаємо підтримати нашого колегу шляхом голосування за його кандидатуру.

Посилання на голосування: https://voting.nabu.gov.ua/voting/