Четвер, 27 вересня 2018 12:12

Вітаємо Іванкова Володимира Миколайовича з захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук!

Завершився один з важливих етапів Вашого життя, шановний Володимир Миколайович Іванков! Сьогодні - 27 вересня 2018 року Ви успішно захистили дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук з актуальної для народного господарства України теми "Управлінський облік інноваційної діяльності підприємств". Ми радіємо разом з Вами цьому успіху, і сподіваємось, що така творча людина як Ви на цьому не зупиниться, а буде крокувати вперед і надалі. Праця над науковою роботою значною мірою розкриває горизонти знань, так як дисертант вивчає різні думки тих, хто присвятив себе науці в певній галузі і, безумовно, підштовхує до такої важливої складової будь-якої дослідницької роботи - вмінню аналізувати, вмінню точно формулювати свою позицію і відстоювати її.

За складом свого характеру, Вам цього ніколи не бракувало, а тільки слугувало поштовхом для подальшого вдосконалення наукового та інтелектуального потенціалу.

Зі святом особистої перемоги на науковій ниві!
Команда ВГО ННДЕС.